请问你的电话号码是多少


qǐng wèn nǐ de diàn huà hào mǎ shì duō shǎo


Pardon jou telefoon nummer is hoeveel? 

Gebruiksvoorwaarden

De informatie op deze site is bedoeld voor algemeen gebruik en is niet toegespitst op individuele situaties van de gebruiker. De site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld.

De toepassing van de informatie en de gevolgen daarvan hangen af van ieders persoonlijke situatie. QingWen.nl wijst aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en gevolgen af. Mocht u onjuistheden signaleren, wilt u deze dan bij ons melden, wij stellen dat zeer op prijs!


Deze site bevat mogelijk hyperlinks naar andere organisaties en instellingen. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links worden gelegd naar deze site. Als u naar deze externe sites linkt, verlaat u de QingWen.nl-site en bent u gebonden door de gebruiksregels die voor de sites die u bezoekt gelden. QingWen.nl is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.


Copyright

QingWen.nl bezit het auteursrecht op de informatie die via http://www.QingWen.nl wordt verstrekt. Tenzij de auteursrechten van anderen worden vermeld. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo's, video, annimaties en fotomateriaal. Het is daarom niet toegestaan de informatie, anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik, te verspreiden of te kopiëren of op welke andere wijzen dan ook te dupliceren zonder schriftelijke toestemming van QingWen.nl


Via info@QingWen.nl kunt u contact opnemen voor nadere informatie of bij twijfel over het gebruik van het materiaal.


Laatst gewijzigd op: 26 mei 2008